Novi stambeni kredit Prokredit banke

U želji da građanima omogući povoljnije uslove za kupovinu stana ili kuće, Prokredit banka je pripremila novu ponudu stambenih kredita sa izuzetno niskom kamatnom stopom od svega 2,79 odsto, nepromenjivom mesečnom ratom u prve tri godine i bez troškova životnog osiguranja, kao i troškova održavanja kreditne partije.

Zahvaljujući ovoj ponudi, građani koji podnesu zahtev za dobijanje pozajmice od, na primer, 30.000 evra imaće mesečnu ratu u prvih 36 meseci od 124 evra, a nakon toga u zavisnosti od kretanja šestomesečnog Euribora, za koji se u nastavku otplate vezuje kamatna stopa. Ponuda važi do kraja marta.

”Velika prednost ove ponude je u tome što građani mogu dobiti izuzetno povoljan stambeni kredit bez dodatnih troškova koji veoma često znaju da budu neprimetno, ali veliko opterećenje. Ove stambene pozajmice su u našoj banci moguće i sa i bez osiguranja kod NKOSK, dok odluku da je banka spremna da podrži njihov zahtev svim zainteresovanim klijentima dajemo za samo 48 sati. Interesovanje građana za ovom ponudom je izuzetno veliko i sada je već sigurno da će mnogi koji se spremaju za kupovinu stana ili kuće iskoristiti pogodnosti našeg novog stambenog kredita da bi rešili to važno životno pitanje” istakla je Mirjana Mitrović, izvršni direktor Prokredit banke.

Uz ovu ponudu moguće je i refinansiranje ranije uzetih stambenih kredita u drugim bankama. Građani mogu dodatno da se informišu o brojnim pogodnostima ove ponude u ekspoziturima Prokredit banke širom Srbije.

Podelite ovaj tekst: