Novi virtuelni operator – Globaltel u Srbiji

Srbija će napraviti značajan korak u telekomunikacionom svetu 13. decembra, kada će građanima biti na raspolaganju usluge novog virtuelnog mobilnog operatora.

globaltel-logoNovine sa kojima smo se upoznali proteklih godina kroz različite mobilne aplikacije i funkcionalnosti, sada će moći da stanu u jednu reč – Globaltel. Neće više biti potrebe za dve kartice, više telefona, obaveznim ugovorima, neobjašnjivim telefonskim računima, čak ni potrebe za aplikacijama Viber i WhatsApp.

Srbija postaje mesto na telekomunikacionoj mapi koja će, zahvaljujući novom virtuelom operatoru, pružati korisnicima slobodu da aktiviraju koliko god žele brojeva i to bez SIM kartice i da paralelno budu dostupni, da pričaju besplatno, a da im za to nije potreban Viber, da gledaju omiljene TV sadržaje gde god žele, bez obzira na provajdera. Uz sve to, neće čak ni morati da se odriču broja koji su do sada koristili.

Današnja svakodnevna komunikacija gotovo da ne može da se zamisli bez Vibera ili WhatsApp aplikacije. Početak korišćenja bio je označen kao prelazak na potpuno novi stepen komunikacije, brzo i jednostavno bilo je omogućeno dopisivanje i pozivanje bez ikakvih nadoknada.

Globaltel pravi korak napred, dodatno pojednostavljuje i unapređuje komunikaciju i čini je dostupnom za svakog.

Zato će vam biti više nego jednostavno da se uverite zašto će Globaltel biti vaš izbor broj jedan kada pomislite na telefoniranje i gledanje televizije. Bilo da ste student, učenik, penzioner, bavite se biznisom, volite da putujete, imate rodbinu u dijaspori, iskoristite priliku da postanete deo mreže slobodnih ljudi koju stvara Globaltel.

Podelite ovaj tekst: