Novo rukovodstvo kompanije Deloitte u Srbiji

Kompanija Deloitte, globalni lider u pružanju profesionalnih konsultantskih usluga, imenovala je Darka Stanisavića za novog rukovodećeg partnera te kompanije u Srbiji, koji je ujedno i glavni partner za usluge finansijskog savetovanja za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Darko Stanisavić

U toku više od 20 godina profesionalnog iskustva iz oblasti finansija sticanog u SAD i u regionu Centralne Evrope, učestvovao je u realizaciji niza projekata iz oblasti korporativnih finansija, restrukturiranja i transakcija, kao i u pružanju konsultantskih usluga u oblasti poslovne strategije.

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom, Darko Stanisavić će kao novi rukovodeći partner nesumnjivo dati značajan doprinos  dalјem jačanju i ekspanziji poslovanja kompanije kako na srpskom tržištu, tako i u regionu.

Olivera Andrijašević je novi partner u Sektoru revizije i srodnih usluga i zadužena je za dalјi razvoj usluga revizije i konsaltinga u Srbiji. Ima bogato iskustvo u primeni Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja („MSFI”). Stručnjak je u području računovodstvenog savetovanja, a poseduje bogato iskustvo i u području finansijskog savetovanja, s posebnim fokusom na dubinsku analizu poslovanja, poslovno planiranje, finansijsku analizu, privatizacije, posebne istrage, kao i druge usluge profesionalne podrške.

Aktivno podržava žene preduzetnice i zalaže se da se, putem raznih programa, podrže i finansiraju njihove ideje i projekti.

Podelite ovaj tekst: