Održan 4. FMCG Summit

Konferencija FMCG Summit, najveći regionalni trgovački događaj u organizaciji InStore magazina, pod jednim krovom je 23. novembra, u hotelu Kraun Plaza, okupila više od 450 učesnika iz sektora trgovine i robe široke potrošnje.

Sa skupa u Beogradu

Po utiscima učesnika, četvrti FMCG skup u Beogradu, a 14. u regionu, izborom tema i govornika ispratio je najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kompanija u zemlji i regionu i aktuelne trendove i izazove.

Zaključak većine govornika je da će inovacije i digitalizacija da obeleže period koji je pred trgovačkim sektorom u Srbiji i okruženju.

Dodatni autoritet ovogodišnjem skupu donelo je izlaganje Kventina Rojea, generalnog direktora kompanije Delhaize Serbia i Entonija Sošića, generalnog direktora kompanije Mercator-S, kao i vrlo dinamična prezentacija keynote govornika iz Velike Britanije, ritejl futurologa Metju Brauna.

Skup je zaključen okruglim stolom na kojem su učestvovali generalni direktor distributerske kuće Mercata Peter Jagodič, direktor Domaćeg trgovačkog lanca (DTL) Obrad Popović i Slobodan Vasilić, izvršni direktor Neoplante. Panelom je moderirao Milan Ćulibrk, glavni i odgovorni urednik NIN-a.

Među govornicima na ovogodišnjoj konferenciji bili su Marijana A. Molnar (GfK), Sandra Melihen (Universe Licensing), Ivan Krušković (Nielsen), Patrik Zupančič (Promo.fil), Ronald Luisser (Focus), Marko Derča (AT Kearney), Predrag Kurčubić (Ipsos) i Igor Javor (mStart).

Više informacija na zvaničnoj stranici www.fmcg-summit.rs

Podelite ovaj tekst: