Održan Drugi Employer Branding Master Class

Centar za komunikaciju Flou, uz pokroviteljstvo Univerziteta Metropolitan, održao je 4. FEBS Master Class pod nazivom: 2. Employer Branding Master Class strategija i najbolje prakse u 21. februara u u Beogradu

Nakon uvodnog predavanja doc. dr Milice Slijepčević na temu Employer brandinga, održana je panel diskusija u kojoj su učestvovale vodeće ekspertkinje iz dva različita sektora, korporativnog sektora dr Sonja Jovanović, HR direktorka u Ernst & Young, prema Univerzumovoj listi drugog na svetu najpoželjnijeg poslodavca i Milica Radojević, iz startap sektora, mlada liderka ih HR tima Blinkista, vodećeg startapa, prema Glassdooru najpoželjnijeg poslodavca u Nemačkoj.

Brojni učesnici informisani su o Employer Branding strategijama, koje realizuju ove dve organizacije, šta ih čini poželjnim poslodavcima i zašto su kandidati ključni stakeholdery.

Nakon panel diskusije, održana je tročasovna radionica koju je osmislila i realizovala dr Sonja Jovanović. U okviru radionice učesnici su imali razne izazove na koje su morali da daju odgovore. Najkreativniji tim, po oceni žirija, proglašen je za pobednika, članovi tima dobili su poklon vaučere od Blinkista, sponzora događaja, za besplatan pristup premium programu u trajanju od godinu dana.

Učesnicima su dodeljeni i sertifikati Drugog Employer branding Master Class-a.

Podelite ovaj tekst: