Online refinansirajući krediti AIK Banke

AIK Banka je pripremila specijalnu ponudu za sve postojeće, ali i potencijalne klijente, kojima pruža mogućnost da obave bankarske usluge „u hodu“, zahvaljujući širokoj ponudi inovativnih digitalnih servisa.

Uz par klikova, možete otvoriti račun ili iskoristiti veliki broj usluga vezanih za štedne proizvode, keš kredite, kreditne kartice, sva plaćanja, konverzije valuta ili prenose sredstava.

AIK Banka je jedina banka na domaćem tržištu koja nudi svojim klijentima mogućnost dobijanja kredita za refinansiranje i online.

„Pandemija korone je promenila bankarstvo i ubzala razvoj digitalnih kanala, kako na globalnom, tako i na lokalnom finansijskom tržištu. Zahvaljujući konstantnom ulaganju u razvoj digitalizacije, praćenju savremenih trendova i potreba naših klijenata, AIK Banka je ove promene dočekala spremno, a tako će biti i ubuduće. Pored brojnih usluga koje naša banka nudi, za svega desetak minuta možete aplicirati za online kredit za refinansiranje, dok će se potrebna sredstva naći na računu koji se stvara takođe online, pomoću video identifikacije prilikom procesa apliciranja. Online otvaranje računa od sada je dostupno radnim danima od 8h do 20h, odnosno vikendima od 9h do 19h. Želimo da naši klijenti zaborave na čekanje u redovima i brojne komplikovane procedure i papirologiju, istakao je Bojan Pavlović, direktor sektora direktnih kanala AIK Banke .

Za sve proizvode se aplicira u minimalnom broju koraka, svi detalji, potrebna dokumentacija i potrebni koraci do željenog proizvoda prikazani su u samoj aplikaciji AIK online.

Više informacija o AIK servisima i ponudi na sajtu www.aikbanka.rs

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst: