Otvoren Delta Planet – prvi šoping mol u Banjaluci

Svečano je otvoren Delta Planet u Banjaluci, najveći šoping mol u Bosni i Hercegovini. Otvaranju su prisustvovali Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Miroslav Mišković, predsednik Delta Holdinga, kao i predsednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković

Milorad Dodik i Miroslav Mišković otvorili Delta Planet

Šoping mol Delta Planet Banjaluka je investicija vredna 70 miliona evra srpske kompanije Delta Real Estate, koja posluje u okviru Delta Holdinga. Šoping mol se prostire na 62.500 kvadrata, ima više od 100 radnji i u njemu će se prodavati i oko 40 novih brendova na tržištu BiH. Delta Planet predstavlja novu planetu šopinga i zabave za celu porodicu i jedinstveni je objekat ovog tipa u Banjaluci.

Šoping mol je otvoren uz muziku hora Viva Vox i obilazak objekta.

“Posle hotela InterContinental u Ljubljani, mi otvaramo ovaj šoping mol u Banjaluci, a iduće nedelje u Varni, u Bugarskoj. To je deo regionalnog razvoja Delta Holdinga, koji se kreće od Triglava do Crnog Mora”, rekao je Miroslav Mišković. “Mi uskoro očekujemo početak investicija u Zagrebu i Skoplju. A nadamo se da ćemo dobiti dozvole i za početak gradnje Delta Planeta i hotela InterContinental u Beogradu”.

Šoping mol Delta Planet Banjaluka je investicija vredna 70 miliona evra

​Svečanosti su prisustvovali i drugi predstavnici vlasti, medija, ambasada, privrede.

Za prisutne građane organizovan je koncert Željka Joksimovića ispred šoping mola. Posetioci su se u objektu družili sa poznatim jutjuberima, uživali u nastupu Sambanse. Sve posetioce u toku vikenda očekuje bogat zabavni program, iznenađenja, pokloni i popusti.

Podelite ovaj tekst: