Otvoren prvi MekDonalds u Pančevu

Danas je u Pančevu, u okviru tržnog centra AVIV Park, svečano otvoren 22. po redu MekDonalds restoran u Srbiji

Otvoren prvi MekDonalds u Pančevu

Otvoren prvi MekDonalds u Pančevu

Veselin Janićijević, direktor kompanije MekDonalds Srbija, i Pavle Radanov, gradonačelnik Pančeva, simboličnim presecanjem vrpce pustili su u rad novi restoran.

Prvi MekDonalds u Pančevu ima ukupno 156 sedećih mesta, baštu, kao i MekKafe i MekDrajv sekciju. U okviru restorana, za najmlađe goste, nalazi se i rođendanski separe i Plej Lend deo za igru.

– U novi restoran investirali smo više od 1,5 miliona evra i otvorili 50 novih radnih mesta. Takođe, restoran u Pančevu poseban je i po novom „Mejd for Ju“ (Made for You) konceptu služenja hrane gostima, koji se po prvi put primenjuje u Srbiji – rekao je ovom prilikom Veselin Janićijević, direktor MekDonalds Srbija.

Koncept „Mejd for Ju“ primenjuje se u MekDonalds restoranima širom sveta i omogućava višu efikasnost i produktivnost. Prilikom poručivanja hrane osoblje u kuhinji prima porudžbinu putem monitora i u istom momentu počinje sa pripremom obroka. Gost prelazi na kasu na kojoj plaća svoj obrok i dolazi do pulta na kojem ga preuzima. Ovakav koncept omogućava gostu veću fleksibilnost prilikom poručivanja i izbora sastojaka obroka, kao i uvek toplu i najsvežiju hranu.

Podelite ovaj tekst: