Otvorena još jedna Lidl prodavnica u Beogradu

Još jedna Lidl prodavnica u Beogradu otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Tošin bunar 41, u Zemunu, gde su prve posetioce dočekali asortiman od 1.600 proizvoda i slavljeničke, akcijske cene. Prvi savremeni diskont nastavlja da se širi i u drugoj polovini 2019. godine, a današnjim otvaranjem ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji zaokružen je na 30.

Lidl prodavnica na Tošinom bunaru

„Lidl u Beogradu već ima osam prodavnica koje uspešno posluju, što je za nas dokaz da smo sa potrošačima uspeli da ostvarimo odnos obostranog poverenja. To nas veoma raduje, i verujemo da će i prodavnica na Tošinom bunaru nastaviti sa tom pozitivnom praksom“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidla Srbija Martina Petrović.

Potrošači će i u ovom delu grada od sada moći da uživaju u brzoj kupovini po povoljnim cenama i proizvodima iz pažljivo odabranog asortimana. Kao što je uobičajeno na dan otvaranja Lidl prodavnica, ponuda je obogaćena dodatnim sniženjima koje važe samo za ovu prodavnicu, a neće izostati ni proizvodi za sve ljubitelje, sada već prepoznatljivog, Lidlovog neprehrambenog asortimana. Lidlova pijaca i ove jeseni nudi uvek sveže voće i povrće iz celog sveta, kao i sa srpskih njiva i voćnjaka. Svi proizvodi sa Lidlove pijace prolaze proces kontrole kvaliteta koji sprovode specijalno obučeni radnici, kako bi svežina proizvoda i vitaminska punoća bili zagarantovani. Osim provere, kvalitet proizvoda obezbeđuju i transparentno poreklo, svakodnevna isporuka i optimalne temperature čuvanja.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novootvorenu na Tošinom bunaru, je svaki dan od 8 do 22 časa, a sa računom iznad 1.000 dinara potrošači imaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje brojne vredne nagrade. Više o nagradnoj igri na www.lidl.rs.

Podelite ovaj tekst: