Parada laureata


“Biznis partner” 12. put

Pod sloganom “U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner”, u beogradskom hotelu Interkontinental održana je 15. juna tradicionalna manifestacija “Biznis partner”. U 12. godini dodeljivanja ovog priznanja, u organizaciji kompanije Mas medija internacional, nagrađeno je oko 40 kompanija koje posluju u Srbiji. Dobitnike je izabrao stručni žiri sastavljen od univerzitetskih profesora, menadžera i predstavnika medija, na osnovu istraživanja koje je u prethodnih godinu dana obavljeno u oko hiljadu preduzeća u Srbiji.

Svečanoj dodeli priznanja prisustvovali su ministri u srpskoj vladi Predrag Bubalo i Bojan Dimitrijević, kao i ambasadori, ekonomski atašei i brojne ličnosti iz sveta politike i biznisa.

Za najbolju stranu kompaniju koja posluje u Srbiji priznanje “Biznis partner” dobio je Majkrosoft, dok su titulu “Medija partner” dobili: “Politika novine i magazini”, dnevni list “Pobjeda” iz Podgorice, Radio-televizija Srbija i magazin “Ekonomist”. Specijalno priznanje za uspešno negovanje poslovnih odnosa dobio je Savet stranih investitora.

Kao najbolji u poslovnim rezultatima i negovanju dobrih partnerskih odnosa, priznanja “Biznis partner 2006.” dobilo je 37 kompanija među kojima su “Tigar”, DDOR Novi Sad, Donkafe grup, Galenika, Vital, Ikarbus, Alfa plam, Aleksandrija…

Podelite ovaj tekst: