PepsiCo Srbija sedmi put dobio priznanje „Top Employer“

PepsiCo je po prvi put na globalnom nivou dobitnik nagrade Top Global Employer za 2021

Kompanija PepsiCo u Srbiji, ponosni je dobitnik prestižne Top Employer nagrade za poslovanje u Srbiji i to sedmi put zaredom. Top Employer priznanje za najboljeg poslodavca ističe posvećenost kompanije stvaranju jednakih prilika za sve zaposlene, pružanje mogućnosti za sticanje novih veština i izgradnji uspešne karijere u okviru inkluzivnog poslovnog okruženja.

Kompanija PepsiCo je i ove godine potvrdila da je ulaganje u ljude najvažnija investicija, kroz primenu najboljih globalnih praksi i kontinuiranih inovacija iz oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Prema rečima Tijane Tadić, senior menadžerke ljudskih resursa kompanije PepsiCo za južna tržišta Centralne Evrope, Baltičke zemlje i franšizno poslovanje, ovo priznanje ima poseban značaj jer je došlo u veoma izazovnim vremenima.

„Godina za nama bila je izuzetno teška za sve, ali nas je to samo podstaklo da damo svoj maksimum I postavimo nove standarde u brizi o zaposlenima, što je i „Top Employers“ institut prepoznao. Od munjevitog odgovora na Covid-19, preko psihološke podrške zaposlenima, virtuelnih edukacija, do podrške za rad od kuće, dali smo sve od sebe da pokažemo da smo tu za naše zaposlene“, istakla je Tadić i dodala da je poseban fokus bio na prepoznavanju potrebe naših ljudi za podrškom i sigurnošću, ali i razvoju programa za zaposlene u proizvodnji koji im je omogućio sticanje novih, tehnološki naprednih znanja.

„Omogućili smo i programe preventivnih zdravstvenih pregleda u novoj fabričkoj ambulanti i program subvencije za nabavku laptop računara za decu naših zaposlenih školskog uzrasta, kako bismo im omogućili nesmetano praćenje nastave na daljinu. Istovremeno, nismo izgubili fokus na unapređenju veština i znanja zaposlenih, kroz lokalno razvijene projekte“, zaključila je Tijana.

Kompaniji PepsiCo je ove godine prvi put dodeljen i sertifikat za najboljeg globalnog poslodavca (Top Employer Global), kao jedine od 16 organizacija širom sveta koja je dobila ovu nagradu.

„Top Employers“ Institut svake godine dodeljuje Top Employer priznanje organizacijama na osnovu evaluacije najboljih HR praksi koje se tiču upravljanja ljudima i procesima u ljudskim resursima, a ove godine je sertifikovao i priznao više od 1.600 najboljih poslodavaca u 120 zemalja / regiona na pet kontinenata.

Podelite ovaj tekst: