Peto takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja (BBICC)

Beograd će peti, jubilarni put, biti domaćin najtalentovanijim studentima koji pohađaju fakultete u celom svetu, povodom svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC).

Akademci iz celog sveta će se početkom aprila okupiti na FON-u

Takmičenje će se održati od 3. do 8. aprila na Fakultetu organizacionih nauka (FON). Učestvovaće 16 prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola, uključujući FON, kao predstavnika Univerziteta u Beogradu.

Pored tima akademaca sa FON-a, u Beograd dolaze studenti sa univerziteta iz Amerike, Australije, Kanade, Danske, Norveške, Portugalije, Tajlanda, Singapura.

Takmičarski deo se sastoji od rešavanja dve studije slučaja, koje će se rešavati pet i 24 sata. Studenti će predstavljati svoja rešenja članovima stručnog žirija, sačinjenog od top menadžera i konsultanata vodećih kompanija u Srbiji.

Cilj BBICC-a je da izazovnim studijama slučaja podstakne studente da povezuju znanje, da budu inovativni, detaljni i analitični u rešavanju i da rešenje predstave koristeći odlične prezentacione veštine i spremne argumente na pitanja žirija.

BBICC je jedinstvena priliku za studente iz sveta da se upoznaju sa srpskom tradicijom i kulturom i da učestvuju na jedinom takmičenju ovakvog karaktera u jugoistočnoj Evropi.

Podelite ovaj tekst: