Peugeot Tweet za gradske gužve

Još jedan od Pežoovih skutera izdvojio se svojim elegantnim linijama i dobrom ergonomijom. U pitanju je model Tvit (Tweet), a ono što ga odvaja u odnosu na druge skutere male kubikaže jesu veliki točkovi od 16 cola, koji pored atraktivnog izgleda obezbeđuju i mnogo udobniju vožnju po neravnim putevima

Peugeot Tweet za gradske gužve

Peugeot Tweet za gradske gužve

Motor je četvorotaktni i ispunjava Euro 3 normu, sa smanjenom potrošnjom goriva i emisijom štetnih izduvnih gasova. Dobro postavljen far, međuosovinsko rastojanje od 1385 mm i mala težina skutera od 109 kg, čine da Tvit bude veoma agilan u vožnji. U kombinaciji sa lakom i kompaktnom šasijom čini provlačenje kroz saobraćaj mnogo lakšim. Prilagođen je za vožnju dve osobe sa dovoljno prostora na dvojnom sedištu, zgodno postavljenim papučicama za stopala i rukohvatima. Prostran skladišni prostor ispod sedišta i pregrada ispred vozača pružaju dovoljno prostora za smeštanje svakodnevnih sitnica.

Pežo Tvit dostupan je kod ovlašćenih dilera Pežoovih skutera po ceni od 1.590 evra u dinarskoj protivvrednosti, uz garanciju od dve godine.

Podelite ovaj tekst: