Pireus banka jača podršku poljoprivredi

Intenzivnije kreditiranje poljoprivrede i povećanje obima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima biće u fokusu Pireus banke u narednom periodu, saopštili su predstavnici banke na druženju sa novinarima 22. oktobra

Predsednik Izvršnog odobra Pireus banke Neoklis Neokleus najavio je proširenje spektra usluga u okviru podrške poljoprivredi kao grani srpske privrede sa velikim potencijalom.

– Planovi u domenu poljoprivrednih kredita dizajnirani su tako da pomognu razvoj ovog sektora. Poslovni rezultati daju razlog za optimizam i ambiciozne planove – rekao je Neokleus.

On je naglasio da će se Pireus banka u narednom periodu raditi na očuvanju poverenja klijenata i zalagati se za ekonomski boljitak zemlje i unapređenje bankarskog tržišta.

Zamenik generalnog direktora Pireus banke, Dejan Tešić, istakao je nove pogodnosti Travel&Smile kartice koja omogućava povraćaj od pet odsto potrošenih sredstava na svim benzinskim pumpama u Srbiji.

– Pogodnosti Travel&Smile kartice, unapređena e-banking WinBank platforma i otvaranje novih filijala u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, unaprediće dodatno naš servis – rekao je Dejan Tešić.

Podelite ovaj tekst: