Platna SuperKartica

SuperKartica, najveći program lojalnosti na domaćem tržištu, predstavila je 23. oktobra, u saradnji sa Sberbankom Srbija, platnu SuperKarticu

Odloženo plaćanje do 45 dana i kupovina na 12 rata bez kamate, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera IDEA, Roda, Merkator, NIS Petrol, Sberbanka, DDOR Novi Sad i Telenor, deo su benefita koje korišćenje SuperKartice omogućava potrošačima.

Superkartica pripada prestižnom programu MasterCard World i namenjena je potrošačima, članovima SuperKartica programa lojalnosti. Za izdavanje kartice potrebno je podneti zahtev u bilo kojoj od ekspozitura Sberbanke Srbije ili putem interneta na adresi: www.superkartica.rs. Limit potrošnje određuje se na osnovu potreba, mogućnosti i zahteva korisnika, a kartica pored plaćanja omogućava veće uštede u mreži partnera, u odnosu na postojeću SuperKarticu. Ukupna ušteda koju potrošači mogu ostvariti korišćenjem platne SuperKartice u mreži partnera iznosi šest odsto za potrošnju u IDEA, Roda i Merkator objektima, kao i do pet dinara uštede po litru goriva na NIS i Gasprom benzinskim stanicama. Platna SuperKartica vraća i 0,5 odsto ukupne potrošnje na bilo kom drugom prodajnom mestu van mreže partnera.

– Platna Superkartica donosi na tržište Srbije niz inovativnih funkcionalnosti kao što su osiguranje, beskontaktno plaćanje i plaćanje putem Interneta. Ova kartica pomera granice raspoloživih finansijskih usluga za korisnike i značajno menja iskustvo potrošača za obavljanje finansijskih transakcija – rekao je Valerij Ovsjanikov, predsednik Izvršnog odbora Sberbanke u Srbiji.

Podelite ovaj tekst: