Plazma najomiljeniji domaći proizvod

U okviru tradicionalne akcije ,,Moj izbor’’ Plazma je, od potrošača Srbije, dobila Zlatnu medalju za najomiljeniji domaći proizvod

Aleksandra Savić i Nemanja Brković

Plazma je još jednom pokazala da je brend kome Srbija najviše veruje. U okviru tradicionalne akcije ,,Moj izbor’’ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda, Plazmi je dodeljena zlatna medalja ,,Moj izbor’’ za 2017. godinu za ”Najomiljeniji domaći proizvod”, kao i Zlatna medalja u kategoriji „Slatkiši“.

“U godini kada Plazma slavi 50 rođendan, nagrada koja stiže od strane potrošača Srbije predstavlja veliki podstrek za sve u kompaniji Bambi. Ovo je sedma godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje već 50 godina. U narednom periodu, Plazma će nesumnjivo nastaviti da obogaćuje ponudu i da neguje tradiciju omiljenog domaćeg brenda,” istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću u kompaniji Bambi. On i Aleksandra Savić, senior brend menadžerka su preuzeli nagrade 11. aprila u ime kompanije Bambi.

Podelite ovaj tekst: