Počela ski sezona na Kopaoniku

Na Kopaoniku je otvorena ski sezona u periodu od 8. do 11. decembra. Osmi po redu Ski Opening Kopaonik okupio je više od 15 hiljada ljubitelja zimskih sportova na našu najpoznatiju planinu, a svi smeštajni kapaciteti rasprodati su mesecima unapred, pa se očekuje da će sezona nadmašiti prošlogodišnju.

U toku sezone biće organizovane promotivne akcije sa popustima

„Ponosni smo na događaj kojim smo počeli da organizujemo pre osam godina. Ski Opening puni kapacitet destinacije i prepoznat je po dobroj zabavi i skijanju. Odlično su pripremljene staze prepune skijaša, puni hoteli i kvalitetni sadržaji za goste. Ova destinacija je veoma važna za srpski turizam. Nedavno je završena rekonstrukcija jednog hotela Grand, koji ima prostranije, udobnije i vrhunski opremljene sobe i apartmane, što je najbolje što Kopaoni može da ponudi. MK Mountain Resort je tokom Ski Openinga svojim gostima pripremio besplatan dvodnevni ski pass, ali i raznovrstan zabavni program“, izjavio je Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta.

Promocija “Najbolji raspust do sada” od 28. januara do 4. februara za decu do 12 godina obezbeđen je gratis smeštaj u Hotelu Grand. Deca će od ove sezone uživati i u Dečijem svetu, programu animacija sa radionicama, pozorištem, aktivnostima u prirodi.

Kopaonik ove sezone ima još jednu noćnu stazu. Postavljeno je osvetljenje na Karaman grebenu. Povećano je i osvetljenje na bobu na šinama, a proširen je i sistem za veštačko osnežavanje na stazi Gvozdac.

U toku sezone biće organizovane promotivne akcije, sa popustom od 20 odsto.

Podelite ovaj tekst: