Počinju sa radom određeni McDonald’s restorani

Kompanija McDonald’s je u Srbiji od početka pandemije COVID-19 redukovala rad svojih restorana. U prethodnih skoro dva meseca, radili su restorani koji imaju uslugu Drive i restorani iz kojih su dostavljani obroci na kućnu adresu. Od ukupno 28, radilo je devet restorana koji imaju ove usluge

Poštujući odluke i mere koje donosi Vlada Republike Srbije, od ponedeljka, 4. maja svih ovih devet restorana, uz dodatne restorane u Pančevu i Subotici, će uz obavezne zaštitne mere koje podrazumevaju poštovanje međusobne distance, kao i broja osoba koje istovremeno mogu boraviti u restoranu, početi da rade sledeći restorani:

U Beogradu: Bežanijska kosa, Bezistan, Borča Shoppi, Fontana, Piramida, Rakovica i Time Out. U Nišu – Mediana, u Novom Sadu – Park, u Pančevu – Aviv, u Subotici– Gradska kuća.

Kompanija brine o zdravlju zaposlenih, ali i gostiju. Kada je reč o zaposlenima, prilikom dolaska na posao meri se temperatura, u obavezi su da nose zaštitne maske i da učestalije peru rukue, a što se higijene u restoranima tiče, redovno dezinfikuju sve površine izložene čestom kontaktu.

Podelite ovaj tekst: