Pogodnosti za korisnike Eurobank Mančester junajted kartice

Svi zainteresovani koji se u toku trajanja Red week-a, od 27. februara do 3. marta prijave za Eurobank Mančester junajted kreditnu karticu ili Euro PLATA Sport paket tekući račun, neće plaćati troškove održavanja prvih šest meseci, a očekuje ih i originalan poklon dobrodošlice nakon prve transakcije.

Oni koji se opredele za pripejd karticu sa obeležjima ovog fudbalskog kluba biće oslobođeni troškova izdavanja i dobiće poklon. Ovo je jedan od načina da banka zajedno sa klijentima obeleži tradicionalnu akciju Red week, koja se treću godinu za redom održava u Srbiji, a u čast saradnje Mančester junajteda i Eurobanke.

Eurobank je ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted u pogledu platnih kartica u jugoistočnoj Evropi. Nakon prve tri godine ovog partnerstva, u Srbiji postoji više od 14.000 korisnika ovih platnih kartica sa obeležjima slavnog engleskog kluba.

„Posebnim pogodnostima i poklonima nagradićemo one koji u prvom ovogodišnjem Red week-u budu aplicirali za Mančester junajted platne kartice. Ponosni smo što je Eurobank jedina banka u ovom delu Evrope koja može da se pohvali najmodernijim platnim karticama sa grbom Mančester junajteda“, kaže Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima. 

Eurobank Mančester junajted platne kartice nude brojne pogodnosti za klijente – plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta, plaćanje na tri, šest, devet ili 12 rata bez kamate kreditnim karticama, grejs period do 50 dana od datuma kupovine kreditnim karticama, podizanje gotovine kreditnim karticama na bankomatu na tri i šest rata bez kamate, kao i brojne popuste i mogućnost učestvovanja u Eurobank i Mančester Junajted promotivnim akcijama sa vrednim nagradama.

Podelite ovaj tekst: