Pokloni za potrošače na benzinskim stanicama NIS-a

Kompanija NIS je petu godinu zaredom obezbedila poklone za korisnike NISOTEC proizvoda u okviru tradicionalne akcije „Moj auto voli NISOTEC“ tokom koje potrošači imaju mogućnost da osvoje vrednu nagradu na benzinskim stanicama kompanije.

U okviru akcije koja traje do 30. juna, uz kuplјeni NISOTEC proizvod na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama ili u bolјe snabdevenim auto šopovima, potrošač dobija NISOTEC nalepnicu koju treba da zalepi na svoj automobil. Tako postaje potencijalni dobitnik NIS kartice za gorivo u vrednosti od 50 litara goriva vrhunskog kvaliteta.

Poklon kartica biće uručena vozaču koji prvi stigne na benzinsku stanicu najavlјenu putem TDI radija i interneta i koji na svom vozilu ima naleplјenu NISOTEC nalepnicu.

Detalјan mehanizam akcije dostupan je na sajtu www.nisotec.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulјa. Upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolјa zaštita motora od korozije. NISOTEC, brend kompanije NIS, dobitnik je velikog šampionskog pehara ovogodišnjeg Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulјa, kao i sedam velikih zlatnih medalјa i tri zlatne medalјe za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.

Podelite ovaj tekst: