POMOĆ UGROŽENIM OPŠTINAMA U SRBIJI: NIS donira 33 hilјade litara pijaće  vode Ivanjici i Blacu

Kompanija NIS doniraće više od 33 hilјade litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, čiji su žitelјi danima bez vode za piće iz gradskog vodovoda

„NIS već godinama pomaže lokalnim zajednicama u Srbiji i uvek smo spremni da pružimo podršku kada je to najpotrebnije. Čim smo čuli za probleme sa kojima se suočavaju Ivanjica i Blace, organizovali smo se i odlučili da pomognemo tako što ćemo donirati pijaću vodu koju proizvodi naša kompanija. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti da žitelјi ove dve opštine lakše prevaziđu nevolјu sa kojom su se suočili, a mi  ćemo i dalјe biti spremni da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo građanima Srbije“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

U akciju doniranja vode za piće „Jazak“ aktivno su uklјučeni i volonteri NIS-a u okviru „Kluba volontera“, čime se nastavlјaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilјu podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kompanija NIS od 2009. godine pod sloganom „Budućnost na delu“ organizuje i učestvuje u humanitarnim aktivnostima kojima se rešavaju akutni problemi građana, ali i generalno unapređuje život u lokalnim zajednicama u koje je do sad uloženo više od 3,8 milijardi dinara.

 

Podelite ovaj tekst: