Popusti na NISOTEC proizvode na NIS-ovim benzinskim stanicama

Kompanija NIS obezbedila je do 30 odsto popusta na određeni asortiman proizvoda NISOTEC palete ulјa i maziva za korisnike ”Sa nama na putu” kartice lojalnosti i NIS Agro kartice na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u bolјe snabdevenim prodavnicima auto delova.

Reč je o dodatnoj pogodnosti koja je dostupna korisnicima NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“ koji pruža potrošačima mogućnost sakuplјanja bonus poena i ostvarivanja brojnih ušteda pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS-ovim benzinskim stanicama. Ova pogodnost dostupna je i korisnicima NIS Agro kartice koja polјoprivrednicima omogućava mnogobrojne popuste na gorivo i dopunski asortiman u okviru najveće maloprodajne mreže benzinskih stanica u Srbiji.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulјa, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolјa zaštita motora od korozije.

Više informacija o akciji koja traje do 30. aprila, kao i spisak NISOTEC proizvoda koji su obuhvaćeni popustom dostupno je na sajtu www.nisotec.rs

Podelite ovaj tekst: