HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u februaru

OVAN

Ovo je period za rekapitulaciju vašeg dosadašnjeg uspeha i postavljanje novih ciljeva. Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije pomažu vam da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama. Očekuje vas dobitak i mogućnost za obnavljanje nekih poslovnih dogovora. Planete su vam naklonjene na početku ove godine, iskoristite sve prilike.

BIK

Vaša kreativnost biće vrlo izražena ovog meseca. Napredovanje na polju karijere zavisiće isključivo od vas. Intuicija vam umnogome može pomoći. Ukoliko prihvatite izazove, imaćete povoljnije poslovne prilike. Uticaj planeta na finansijsku situaciju je vrlo povoljan. Poslovna putovanja mogu biti veoma profitabilna. Uložite vreme u širenje društvenih krugova, naročito u trećoj dekadi februara.

BLIZANCI

Ovog meseca fokus pada na polje karijere. Najveći uspeh možete zabeležiti u trećoj dekadi februara. Dodatni finansijski prihodi su veoma mogući. Pripremili ste se za seriju novih događaja na poslovnoj sceni. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate velike poslovne ambicije. Preuzmite dodatnu inicijativu u skladu sa aktuelnim događajima i uspeh neće izostati.

RAK

U februaru možete očekivati i dodatne finansijske prihode. Međutim, u drugoj polovini meseca može doći i do povećanja troškova, zbog čega treba pripaziti i primeniti mere štednje. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, ovaj mesec je povoljan za nova zaposlenja. Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu.

LAV

Karijera i lična dostignuća biće vam važniji ovog meseca od emotivnih potreba i porodičnih problema. Budite prilagodljivi, budući da nećete imati kontrolu na koju ste navikli nad pojedinim situacijama. Savetuje se izrazita obazrivost na polju novih ulaganja. U drugoj polovini meseca planetarna kompilacija je znatno povoljnija, te je izvesno povećanje prihoda.

DEVICA

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na nova poslovna rešenja. U susretu sa saradnicima imate jasne vizije i umete dobro da procenite redosled poteza. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku. Važno je da proširite svoj poslovni i društveni uticaj u različitim pravcima. Uticaj planeta na polje finansija je vrlo povoljno.

VAGA

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ambicija povremeno umete da prekoračite osnovna pravila ili da energično sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaoštrena poslovna klima nateraće vas da povučete nove poteze i da korigujete svoje propuste. Ovog meseca karijera je u sporednom planu.

ŠKORPIJA

Ovog meseca bićete veoma motivisani za postizanje uspeha na polju karijere. Vaš naporan rad biće nagrađen unapređenjem i novčanim benefitima. Svoje poslovne planove postavićete tako da ćete imati dovoljno vremena za sebe i svoje bližnje. Delujete vrlo promišljeno i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete sa različitih aspekata.

STRELAC

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali postoje situacije koje vam remete planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite dodatnih obaveza, jer nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana. Karijera vam ovog meseca nije na prvom mestu. Trendovi na polju finansija su izuzetno povoljni.

JARAC

Vaš uspeh biće glavni cilj ovog meseca, dok ćete sve ostalo ostaviti po strani. Nakon 19. februara proširićete svoju bazu znanja učenjem o nekim novim tehnikama komunikacije. Istovremeno, vaš finansijski napredak biće podstaknut od strane porodice. Ukoliko planirate da investirate u neki projekat, ishod može biti vrlo profitabilan. Profit se može povećati redukcijom pojedinih troškova.

VODOLIJA

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Planete su u povoljnom rasporedu, ali mnogo toga od vas zavisi. Ponekad morate delovati energično i ultimativno u društvu saradnika. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da vas navedu na loš poslovni potez.

RIBE

Delujete vrlo energično i stalo vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na neke poslovne situacije. Kad god vam se ukaže dobra poslovna prilika, birajte lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Fokus pada na polje karijere i vaših ambicija. Morate biti agresivni u svom pristupu postizanja vaših ciljeva.


U ovom broju još i …

  • REZULTATI PROGRAMA „ENERGIJA ZNANJA“ NAFTNE INDUSTRIJE SRBIJE: Spojili fakultetsko znanje i kompanijsko iskustvo
  • ANALIZA MMF-A O STANJU I IZGRADNJI INFRASTRUKTURE U NAŠEM DELU EVROPE: Zapadni Balkan najsporije sustiže nivo razvoja EU
  • TV SLIKE I PRILIKE: Srpski biznismen na malom ekranu
  • BRITANSKA KOMPANIJA OBARA POSLOVNE REKORDE NA ZAPADNOM BALKANU: Mineco uložio 20 miliona dolara u 2017.
  • DIPLOMIRANI INŽENJER PAVEL ČEJKA, DIREKTOR PRODAJE ZA INOSTRANA TRŽIŠTA U KOMPANIJI KOVOSVIT MAS, A.S. ČEŠKA: Kako će novi vlasnik oporaviti „14. oktobar“
  • ZNAČAJ PRAVILNOG IZBORA STRATEŠKIH I IZVRŠNIH CILJEVA Kojim mušterijama su namenjeni vaši proizvodi
  • PROMOCIJA TEKSTILNE INDUSTRIJE I POSLOVNI SUSRETI: Balkan tekstil sajam 2018
  • PORUKE VREMENA PROŠLIH – ISTORIJA I TRADICIJA FILANTROPIJE U SRBIJI U 20. I 21. VEKU (5) Veliki darodavac – srpski Nobel
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. marta 2018.
Podelite ovaj tekst: