Predstavljen srednjoročni plan Crédit Agricole do 2022.

Crédit Agricole Srbija danas je predstavnicima medija predstavila novi Projekat Crédit Agricole grupe i srednjoročni plan do 2022. godine

Carlos de Cordoue, Marijana Cupara i Raško Tomašević (sdesna nalevo)

Prvi put, Projekat Grupe definiše smisao postojanja (Raison d’Etre) Crédit Agricole banke, koji služi kao osnova za jedinstveni model odnosa i leži u srcu njenog univerzalnog bankarskog modela koji je fokusiran na korisnike. Okrenut ka budućnosti, ovaj Raison d’Etre vodi transformaciju i razvoj Grupe, istovremeno promovišući vrednosti koje se baziraju na korisnosti i univerzalnosti. Ovaj smisao postojanja može se sažeti kao „Radimo svakog dana u interesu naših klijenata i društva“.

U okvirunovog dugoročnog okvira, strateški plan do 2022. godine je putokaz za profitabilni rast Crédit Agricole Grupe.

On se nadovezuje na prethodni Srednjoročni plan, Strateške ambicije 2020, čiji su skoro svi finansijski rezultati ostvareni godinu dana ranije. Novi srednjoročni plan nastoji da proširi i ubrza rast Grupe u neizvesnom okruženju i u kontekstu rastućih društvenih očekivanja.

Kao deo jake bankarske grupe, Crédit Agricole u ​​Srbiji može da ponudi širok spektar ekspertiza. Primenom ove strategije u Srbiji, Crédit Agricole može svojim klijentima pružiti stalnu podršku na dnevnoj bazi i za njihove životne projekte, posebno pomažući im da se zaštite od neizvesnosti i da planiraju na dugi rok.

Zato je za Crédit Agricole širom sveta, kao i u Srbiji, glavni cilj da bude pouzdan partner svim svojim klijentima.

Podelite ovaj tekst: