Predstavljen besplatan Vodič za poslovanje na globalnom tržištu

U okviru projekta “Preduzmi ideju” koji Inicijativa Digitalna Srbija realizuje sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID), nastao je besplatni vodič “Vodič za poslovanje na globalnom tržištu”, koji je namenjen svima koji gledaju izvan granica – preduzetnicima i startapima, ali i ostvarenim manjim firmama koje se spremaju za prvi poduhvat izvan zemlje.

Ovaj besplatni vodič nastao u saradnji sa kompanijom Payoneer, sa ciljem da pomogne pojedincima i kompanijama da razumeju, planiraju i ostvare uspešno poslovanje na međunarodnom nivou, smanjujući nesigurnost i rizike, i stvarajući mogućnosti za rast i prosperitet.

“Nikad nije bilo lakše pokrenuti neki biznis, ali nikad teže održati ga. Za uspeh na svetskom tržištu potrebno je i svetsko znanje. U besplatnom i sveobuhvatnom vodiču za poslovanje na globalnom tržištu koji smo pripremili u saradnji sa DSI i Preduzmi ideju projektom, moći ćete da saznate sve što je potrebno za početak, ali i napredak poslovanja na svetskom tržištu,” rekla je Jelena Đurović, menažer za partnerstva u kompaniji Payoneer i jedna od autora vodiča.

„Ovaj vodič olakšava donošenje informisanih odluka, doprinosi ekonomskom rastu i inovacijama, te promoviše međunarodnu saradnju i konkurenciju,” izjavio je Tadej Kurepa, programski direktor projekta “Preduzmi ideju”.

“Vodič za poslovanje na globalnom tržištu” je besplatan i dostupan svima koji žele da krenu put put globalizacije poslovanja. Možete ga preuzeti sa naše veb stranice na Vodič za poslovanje na globalnom tržištu – Preduzmi ideju.

Podelite ovaj tekst: