Prilika za mlade sa svežim idejama

Podelite inovativnu ideju sa svetom i osvojite investiciju za razvoj svog biznisa

Studirate ili ste nedavno završili fakultet i imate dobru ideju iz oblasti poslovne kulture, ekologije, poljoprivrede ili energetike koju biste hteli da podelite sa svetom? Onda je projekat Battle of minds odlična prilika za vas. Prijavite se, ostvarite prvi korak u vašoj karijeri i osvojite vredne investicije za dalji razvoj svog biznisa.

Takmičenje Battle of minds svake godine mladim i talentovanim osobama otvara mogućnost za sticanje prakse i osvajanje vrednih novčanih fondova za dalji razvoj najboljih inovativnih ideja. Takmičenje se održava na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou, a Srbija se 2019. godine pridružila zajednici od 40 zemalja širom sveta gde se Battle of minds odigrava.

Ove godine, učesnici koji se takmiče na lokalnom nivou, mogu da dobiju priliku za praksu i dalji razvoj. Oni najbolji na globalnom nivou koji osvoje drugo mesto, dobijaju nagradu do 25.000 funti, dok prvoplasirani dobija do 50.000 funti.

Prijave su otvorene, a rok za registraciju je 13. jun. Više informacija i registracija putem sledećeg linka.

Prošlogodišnji pobednički tim 

Pobednički tim iz Kenije je smislio kako se recikliranjem otpada može napraviti energija kojom se pokreće rad štamparske 3D tehnologije. Originalnost ideje i kvalitet biznis plana bili su presudni za žiri u odluci da upravo oni budu pobednik takmičenja Battle of minds 2020. godine.

 

Podelite ovaj tekst: