Priznanja Telekoma za biznis partnere

Telekom Srbija organizovao je 9. decembra „mts akademiju“, svečanost za velike i najlojalnije biznis korisnike i partnere, koji su doprineli uspesima i finansijskim rezultatima kompanije. Na svečanosti su uručena priznanja „Biznis partner“, koje Telekom dodeljuje za uspešnu saradnju i partnerski odnos.

Predstavnici Telekoma sa dobitnicima priznanja ”Biznis partner”

Predstavnike velikih biznis korisnika pozdravio je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija. On je istakao da je njihova podrška kompaniji dala energiju i podsticaj za pružanje modernijih i inovativnijih usluga i servisa, kao i snagu da Telekom zadrži vodeću poziciju u gotovo svim segmentima telekomunikacionih servisa.

„Prethodna godina bila je rekordna za kompaniju po mnogo čemu. Telekom je najprofitabilnija kompanija u našoj zemlji. Za ovaj rezultat zahvaljujem se svima vama, ali i milionima naših korisnika, koji su doprineli da Telekom bude ponos srpske ekonomije“, rekao je Ćulibrk.

Prema njegovim rečima, Telekom je ove godine odlučio da zakorači u transformaciju fiksne infrastrukture, koja će biti zasnovana na izgradnji optičke komunikacione mreže do korisnika.

”Potpisali smo ugovor sa kompanijom Huawei, u vrednosti do 150 miliona evra, koji će biti realizovan u naredne tri ipo godine. Investirali smo u izgradnju 4G mreže i do sada je pokriveno više od 120 gradova. U godini pred nama nameravamo da još intenzivnije investiramo u 4G tehnologiju“, istakao je Ćulibrk.

Dobitnici priznanja „Biznis partner“ za 2016. godinu su: JP Elektroprivreda Srbije, Pošta Srbije, kompanije NIS, Banka Inteza, Komercijalna banka, Pink International, Mercator-S, kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane i Poreska uprava. Specijalna priznanja za saradnju Telekom je dodelio Ministarstvu zdravlja, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Akademskoj mreži Srbije AMRES i kompanijama Huawei i Tigar Tyres.

Podelite ovaj tekst: