Priznanje Filip Morisu za najboljeg poslodavca

Kompanija Filip Moris Srbija dobitnik je četvrti put zaredom priznanja „Top Employer“, čime je, zahvaljujući izuzetnim uslovima koje pruža svojim zaposlenima, svrstana među najbolje poslodavce u zemlji i u 2019. godini. 

Sertifikat „Top Employer“ koji dodeljuje istoimeni međunarodni institut sa sedištem u Holandiji, još jednom potvrđuje da se kompanija Filip Moris ističe po strateškim, dobro osmišljenim programima pomoću kojih se kreira radno okruženje u kom se zaposleni osnažuju i dobijaju izvanredne mogućnosti daljeg razvoja.  

„Kompanija Philip Morris se već četiri pune godine nalazi na putu ostvarenja jedne smele vizije – budućnosti bez duvanskog dima. Činjenica da kroz čitav taj period dobijamo kako na lokalnom, tako i na evropskom i globalnom nivou ovakvo priznanje, dokazuje jednu važnu stvar – da su nam ljudi, naši zaposleni, koji su najvažnija karika u procesu transformacije, bili i ostali na prvom mestu”, kaže Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa u kompaniji Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

Kako bi bile sertifikovane od strane ove ugledne međunarodne institucije, kompanije moraju ispuniti veoma stroge kriterijume, poput: strategije pronalaženja talentovanih pojedinaca, planiranja angažovanja zaposlenih, uključivanja zaposlenih u kolektiv, mogućnosti za učenje i razvoj, upravljanja učinkom rada, razvoja liderskih sposobnosti, upravljanja karijerom, kompenzacije i beneficije.

Podelite ovaj tekst: