Produžen rok za prijave za Kampanje sa svrhom

Rok za prijavu radova na prvi Festival društveno odgovorne komunikacije Kampanje sa svrhom produžen je za još sedam dana, do 27. oktobra 2021.

Uslove konkursa možete pročitati na elektronskoj adresi: https://zutepatalone.wordpress.com/rules-pravilnik-festivala-kampanje-sa-svrhom/ , a prijavni formular preuzeti sa adrese: https://zutepatalone.wordpress.com/applicaton-form-prijavni-formular/.

Svečana dodela statueta Kampanje sa svrhom je zakazana za 20.novembar, Međunarodni dan deteta.

Festival društveno odgovorne komunikacije KAMPANJE SA SVRHOM odlikuje društveno odgovorne kampanje namenjene dobrobiti dece i pojedinca.

Kampanja koja ponese titulu KAMPANJE SA SVRHOM je kampanja koja je koristila moć komunikacija da dotakne određeni društveni problem, skrene pažnju javnosti na njega i ponudi moguća rešenja, kao i kampanja koja je direktno uticala na poboljšanje uslova života dece i pojedinca u Srbiji.

Titula KAMPANJE SA SVRHOM se stiče dobijanem STATUETE KAMPANJE SA SVRHOM, a biće proglašene i tri najbolje društveno odgovorne kampanje u Srbiji. Autor logotipa Žute Patalone je Slaviša Savić, profesor na FPU, koji će voditi i proces izrade statuete Kampanje sa svrhom.

Pravo učešča na festivalu imaju kompanije, institucije, organizacije civilnog društva, medijii i marketinške i PR agencije.

“Ovim festivalom, inicijator Udruženje “Žute Patalone – Inicijativa za proučavanje detinjstva i Koncept inkubator društvene odgovornosti” želi da podstakne društveno odgovornu komunikaciju i komunikaciju koja je usklađena sa društvenim ciljevima, naročito onim koji se tiče dobrobiti dece. Prepoznavanjem i odlikovanjem kampanja koje koriste moć komunikacija za unapređenje života dece i pojedinca dajemo primer i podstrek kako možemo da utičemo na dobrobit dece i društva u celini”, kaže Tijana Adamov Ignjatović, osnivač Festivala Kampanje sa svrhom.

 

Podelite ovaj tekst: