Promocija grčke hrane u Super Veru u junu

Od 1. do 30. juna, kampanja „Osetite ukus Grčke“ biće održana u Super Vero prodajnim objektima u Beogradu

Lambis Kounalakis i Mark Ernest Garofanija

U toku juna, tradicionalna kampanja koja promoviše grčku kulturu, tradiciju, ukuse i mirise, biće održana u Super Vero prodavnicama. U tom periodu, od četvrtka do nedelje, u Super Vero objektima u Bulevaru Milutina Milankovića 86a,Nikodima Milaša 2 i Mis Irbijeve BB, biće organizovan specijalni grčki kulinarski šou! Kuvari će pripremati tradicionalana grčka jela sačinjena od sastojaka koji se mogu naći samo u Super Vero prodavnicama, a kupci će imati mogućnost da na licu mesta probaju hranu i da uživaju u grčkim rajskim zalogajima.

Vero je ekskluzivni zastupnik najkvalitetnijih grčkih proizvoda, svi potrošači imaće mogućnost ne samo da probaju, već da odmah i kupe namirnice koječine grčku gastronosmku scenu tako posebnom. A u svom asortimanu, Super Vero ima preko 400 grčkih proizvoda iz različitih kategorija: mlečni proizvodi, alkoholna i osvežvajuća pića, grickalice, dezerte, ribu, vino, suhomesnate proizvode, higijenske proizvode, pelene i naravno – poznate masline i maslinova ulja.

”Sa željom da svim kupcima približi veličanstvenu i živopisnu Grčku, Super Vero radnje će biti specijalno dizajnirane prepoznatljivim motivima Grčke, koji će preneti autentičnu atmosferu ove zemlje. A kako bi sva čula bila zadovoljena, poznata grčka muzika, koja će se puštati u Super Vero objektima, upotpuniće ovo nezaboravno iskustvo.Tokom kampanje “Osetite ukus Grčke”, kupcima Super Vera biće predstavljena dva nova brenda – MONOXILITIS i ARKADI”, rekao je Mark Ernest Garofanija, generalni direktor kompanije Veropulos, na predstavljanju kampanje 29. maja.

Super Vero će imati tu privilegiju i ekskluzivitet da prodajeMonoxilitisproizvode kao što su maslinovo ulje, džemovi, vina, žačini i drugi prirodni proizvodi sa Svete Gore, sačinjeni od prirodnih sastojaka.

Sa recepturom baziranoj na prirodnim sastojcima – maslinovom ulju, morskoj soli i vodi –Arkadi nude široku paletu proizvoda za prirodnu higijenu. Njihovi proizvodi su napravljeni u Grčkoj, sa prirodnim, sirovim, materijalima, bez sintetike, aditiva, boja i mirisa i potpuno su ekološki jer su 100% razgradivi.

Takođe, tokom promotivnog perioda, Super Vero potrošači će imati priliku da osvoje vredne nagrade, među kojima su tri putovnja za dvoje na fantastična grčka ostrva.

Kampanja „Osetite ukus Grčke“ je idealna prilika da se uživa u grčkim specijalitetima, koji nam mogu, makar na kratko, dočarati impresivne grčke regije.

Lambis Kounalakis, ministar za trgovinsko ekonomske odnose Grčke je rekao da sektor hrane i pića u Grčkoj ostvaruje 23 odsto dodate vrednosti i izvoz proizvoda od SAD do Japana. Prepoznatljivi grčki proizvodi su sir, maslinovo ulje, vino, jogurt.

”Trgovinski odnosi Grčke i Srbije su dobri, ali postoji potencijal za unapređenje. Kampanja u Super Veru je dodatna prilika da predstavimo proizvode iz Grčke u Srbiji i proširimo saradnju”, rekao je Kounalakis.

Podelite ovaj tekst: