Promocija luksuznih Kempinski hotela u Beogradu

Luksuzni hoteli Kempinski Palace Portorož (Slovenija), Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji (Hrvatska) i Skiper Resort Umag (Hrvatska), predstavljeni su domaćoj javnosti i predstavnicima medija

Svetlana Kostić i Tomislav Hrala

Na beogradskoj promociji u restoranu Savanova, Tomislav Hrala, direktor prodaje i marketinga Kempinski hotela istakao je turističke vrednosti istarske regije sa njenim prirodnim lepotama, gastronomskim i kulturnim bogatstvima, kao i blizinu i dobru povezanost destinacije sa Beogradom i Srbijom. Zbog autentičnog ugođaja domaćoj publici je dobro poznata Istra, pa je  posećenost svake godine sve veća.

Oba Kempinski hotela, dostojna ove najstarije evropske hotelske grupacije, koja je u svetskim okvirima sinonim za luksuz, nose ime “biseri Jadrana”.

Ljudima iz Srbije poznatiji je hotel Kempinski u Portorožu, koji je smešten na ekskluzivnoj lokaciji u zaštićenom uređenom parku u srcu Portoroža. Kempinski Palace ima pet zvezdica, deo je hotelske divizije MK Group od 2015. godine, poseduje jedinstvenu Kristalnu dvoranu gde je svaki događaj raj za čula.

Sa druge strane strane Istre, u Hrvatskoj, nalazi se Kempinski Hotel Adriatic koji nudi drugačiji hedonistički doživljaj sa najlepšom plažom i najvećim spa i wellness centrom u ovom delu Jadrana. Hotel se izdvaja i po tome što poseduje jedini profesionalni golf teren u regionu sa 18 rupa. Ova regija, poznata po vinogradima, čuvenim istarskim vinima i tartufima sve je popularnija i našim gostima. Oba hotela su lako i brzo dostupna iz Beograda automobilom (650 km) ili avionom do Ljubljane, pa onda samo 1,5 sati vožnje do hotela.

Podelite ovaj tekst: