Prvi “Belgrade gatHAIRing” frizerski festival

U Beogradu se 13. maja u KC “Vlada Divljan” održava značajan međunarodni frizerski događaj

Dejan Kostić iz “Fringe tima”, voditeljka programa festivala Marija Kostić i Boban Ristić (“Hair Force”)

Beograd i Srbija će 13. maja biti domaćini velikog međunarodnog frizerskog događaja, festivala “BelgradegatHAIRing-a”, osmišljenog po ugledu na najbolje svetske događaje tog tipa, saopšteno ja na konferenciji za medije, krajem aprila. Ovaj frizerski festival biće održan u KC “Vlada Divljan” (bivšem kulturnom centru “Palilula”).

Festival samostalno organizuju predstavnici frizerske struke Dejan Kostić iz “Fringe tima” i Boban Ristić (“Hair Force”). Ovaj jedinstveni festival, okupiće oko 400 frizera iz celog regiona kao i goste i demonstatore iz Londona, Bostona,Tel Aviva, Slovenije, Bosne i Hercegovine, uz domaćine iz Beograda i Novog Sada. Posetioce očekuje raznovrsni program na stage-u, pod dirigentskom palicom frizera svetskih razmera i vodećih domaćih “majstora”, sa mnogo atraktivnih modela uz prateće sadržaje poznatih frizerskih brendova na više štandova. Glavne zvezde su uglavnom poreklom sa ovih prostora, frizeri, koji su se otisnuli u svet i napravili veliki uspeh u ovom zanatu.

“Belgrade gatHAIRing” festival predstaviće bogati potencijal i ogromne mogućnosti edukacije frizera u Srbiji, sa tendencijom da događaj postane tradicija, a poseban kuriozitet ja da iza njega ne stoji ni jedan brend frizerske opreme pojedinačno, već isključuvo predstavnici frizerske struke, koji će time ujedno i ukazati javnosti na njihov položaj u Srbiji.

Predstavnici frizerske struke i publika dobiće edukaciju, inspiraciju, motivaciju i kreativnost na ovom događaju. Moći će da posmatraju i uče veštine i nove trendove koje će biti prezentovane na stučan način, uz druženje i mogućnost interaktivne saradnje.

Više informacija na facebook i instagram

Podelite ovaj tekst: