Prvi Hotel Summit u Beogradu

Hotelska konferencija Hotel Summit Srbija biće održana 22. marta u beogradskom hotelu Hyatt Regency, u organizaciji izdavačke kuće InB2B media i InHotel magazina, jednog od njenih poslovnih izdanja.

Cilj konferencije je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja, kao i aktuelne trendove u hotelskoj industriji u zemlji, regionu i svetu. Ključne teme konferencije su prodaja, inspiracija, istraživanja, trendovi, digitalizacija. 

Šesnaest govornika i panelista iz Velike Britanije, Nemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske i Srbije će predstavljanjem najboljih poslovnih praksi, podeliti tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Više od 200 hotelskih profesionalaca ćetako imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor hotelske industrije u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i o načinu na koji procesi digitalizacije utiču na celokupnu industriju. Učesnici će od eminentnih govornika moći da saznaju na koji način mogu da pruže gostu jedinstven doživljaj i iskustvo, kako od određene destinacije napraviti prepoznatljiv brend i tako zadržati goste.

Više informacija o konferenciji na sajtu: hotel-summit.rs

Podelite ovaj tekst: