Prvi mts Premium biznis centar

Poslovnica namenjena isključivo malim preduzećima, mts Premium biznis centar, otvorena je u Bulevaru umetnosti 16 u Beogradu, 30. novembra. Prvi mts Premium biznis centar predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih preduzeća, da bi unapredili poslovanje.

Sa otvaranja poslovnice za mala preduzeća

Sa otvaranja poslovnice za mala preduzeća

„Kompanija Telekom Srbija strateški je posvećena razvoju, pre svega pružanjem servisa kreiranim da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione infrastrukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem mts Premium biznis centra, Telekom je poslovnim korisnicima obezbedio najbolja rešenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju poslovanjem“, izjavio je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.

Kroz unapređeno korisničko iskustvo, mts Premium biznis centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale prilagođene poslovnim korisnicima.

„Telekom kontinuirano razvija inovativne usluge prilagođene potrebama malih preduzeća. Otvaranjem poslovnice za pravna lica, želimo da budemo prvi izbor malih i srednjih preduzeća i nastavimo sa razvijanjem najboljih poslovnih rešenja koja korisnicima omogućavaju da unaprede poslovanje“, izjavio je Petar Popović, izvršni direktor za poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Koncept mts Premium biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podeljen je u nekoliko zona. Pored savetnika za mala preduzeća, u centru su deo za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnim za savremeno poslovanje. U prezentacionoj zoni se korisnicima na interaktivan način preko digitalnih ekrana predstavljaju poslovna rešenja, dok lounge zona nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. Korisnici mogu sve obaveze da završe na jednom mestu, bez čekanja, a obezbeđena je i mogućnost zakazivanja termina putem mts internet stranice. Nakon Beograda, u svim prednostima novog koncepta pružanja usluga malim preduzećima, moći će da uživaju i preduzetnici u većim gradovima u Srbiji u kojima će tokom sledeće godine biti otvoreni mts Premium biznis centri.

Podelite ovaj tekst: