Prvi rođendan Nelt Grupe

U toku prve godine poslovanja Nelt Grupa ostvarila je značajne poslovne rezultate na svim teritorijama i u svim oblastima poslovanja. Sa prometom od 500 miliona evra, organizaciona veza svih Nelt kompanija – Nelt Grupa uspela je da unapredi i proširi poslovanje

Nelt Grupa osnovana je u oktobru 2013. godine, nakon više od dve decenije uspešnog poslovanja kompanije Nelt Co. iz Beograda, tokom kojih je ona postala lider u pružanju usluga u oblastima distribucije robe široke potrošnje, logističkih usluga i distributivnog marketinga.

– Uspostavljanjem moderne organizacije, pod kapom Nelt Grupe, razvijeni su novi međusobni odnosi kompanija u vlasničkoj strukturi Nelta i definisana je dugoročna strateška poslovna platforma. Danas devet kompanija u našem sastavu posluje u sedam zemalja na dva kontinenta i zapošljava 3.500 osoba, ostvarujući uspešnu saradnju sa više od 40 principala – rekao je Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, na svečanom obeležavanju godišnjice 24. septembra.

Nelt je osnovan 1992. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. U međuvremenu je počeo da se bavi distribucijom proizvoda poznatih svetskih kompanija, logistikom i proizvodnjom. Danas kompanije Nelt Grupe posluju u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, a u Africi su prisutne od 2010. godine, u Angoli, Zambiji i Mozambiku.

Podelite ovaj tekst: