Putovanje u Diznilend Pariz sa Bankom Inteza i Masterkardom

Korisnici Banka Inteza Masterkard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u Diznilend u Parizu, u okviru nagradne igre od 1. do 28. oktobra. Da bi se prijavili za učešće u igri, korisnici kreditnih kartica treba da registruju transakciju koju obave u tom periodu na sajtu www.bancaintesa.rs Ove godine proslavlja se 90. rođendan Miki Mausa

Banka Inteza i Masterkard organizuju tradicionalnu godišnju nagradnu igru, u okviru koje korisnici Banka Inteza Masterkard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u Diznilend u Parizu (Disneyland ® Paris). Nagradna igra je otvorena za sve korisnike Masterkard kreditnih kartica ove banke, koji od 1. do 28. oktobra karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, obave transakciju putem internet kupovine ili podignu novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu.

Kako bi se prijavili za učešće u nagradnoj igri, korisnici Banka Inteza Masterkard kreditnih kartica, treba da registruju transakciju na sajtu www.bancaintesa.rs, a četiri najsrećnija će osvojiti paket aranžman „Mickey’s 90th Birthday-World’s Biggest Mouse Party”, koji obuhvata povratne avio karte Beograd-Pariz, dva noćenja u hotelu „Newport Bay Club Hotel“, prisustvo na četiri radionice u hotelu sa nazivima: „Mickey’s Birthday Card“, „Mickey’s Mania“, „Minnie’s Cake&Sweet“ i „Mickey’s Dance“, kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Pobednici nagradne igre će biti izvučeni 30. oktobra, automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom, a nagrade mogu da iskoriste od 30. novembra do 2. decembra.

Najsrećnije mesto na svetu – Diznilend Pariz, je jedna od vodećih turističkih atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posetilaca, dece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland ® Park, Walt Disney Studios ® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani. Ove godine se obeležava poseban jubilej u istoriji Diznilenda, jer se proslavlja 90. rođendan Miki Mausa, što će budućim pobednicima nagradne igre učiniti putovanje nezaboravnim.

Podelite ovaj tekst: