Radna mesta za studente u kompaniji SPORT VISION

Sport Vision kompanija, lider sportske maloprodaje na tržištima Balkana, uspešno je realizovala Playoff program i u Direkciji u Beogradu zaposlila osam perspektivnih studenata sa Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka.

Zaposleni akademci

Playoff program za zapošljavanje trajao je četiri meseca, a učestvovalo je 18 studenata završnih godina fakulteta. Sticali su iskustvo kroz rad u prodavnicama kompanije Sport Vision, gde su iz prve ruke mogli da vide i upoznaju specifičnosti poslovanja u sportskoj maloprodaji – prijem i izlaganje robe, rad na kasi, komunikaciju sa kupcima, dinamičnost prodaje i drugo.

Kompanija Sport Vision omogućila je studentima da načine prve korake u poslovnom svetu, primenjujući stečeno znanje na fakultetu i iskustvo u prodavnicama. Na taj način kompanija Sport Vision podstiče mlad i inovativan kadar koji predstavlja budućnost i snagu kompanije.

Maloprodajna mreža kompanije Sport Vision ima više od 250 prodavnica u osam država – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji. U kompaniji radi 3000 ljudi a taj broj se svakodnevno uvećava. Poslovanje kompanije, pored prodaje, posvećeno je i davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja, ujedno, obezbeđuje i ostvarivanje finansijskih uspeha.

Podelite ovaj tekst: