Rajfajzen banka prva uvela višenamenske bankomate

Raiffeisen banka je, prateći najsavremenije bankarske trendove, kao i razvoj na polju digitalnih tehnologija, i tokom 2017. godine nastavila proces transformacije svoje mreže filijala.

Pored modernog dizajna i prijatne atmosfere, redizajnirane poslovnice odlikuje i zona za samousluživanje, u kojima su klijentima na raspolaganju višenamenski bankarski uređaji (takozvani „pametni“ bankomati).

Banka je svesna činjenice da savremeni način života klijente sprečava da tokom radnog vremena završe sve željene transakcije u filijali, već imaju potrebu za bankarskim uslugama i u ranim jutarnjim, večernjim, pa i noćnim časovima. Iz tog razloga, renovirane poslovnice Raiffeisen banke nude mogućnost korišćenja takozvane 24-časovne samouslužne zone opremljene višenamenskim bankomatom najnovije generacije, na kome građani mogu, bez čekanja u redovima, u vreme koje im odgovara da: sa svojih računa u banci podižu ili uplaćuju dinare i evre, vrše menjačke poslove u ove dve valute, izmiruju svoje kreditne kartice i rate kredita, kao i da plaćaju mesečne račune, kao i druge obaveze uz upola niže provizije nego na šalteru banke.

Otišlo se i korak dalje u naporima da se klijentima omogući da na brz i jednostavan način obave željene transakcije, a posebna pogodnost biće ponuđena do kraja juna za uslugu „Mobilni keš“. Ona omogućava svakom klijentu da lako i brzo da pošalje keš drugom fizičkom licu ili sebi, pri čemu primalac novca ne mora da ima otvoren račun ni u jednoj banci. Slanje novca se vrši u par koraka, putem elektronskog bankarstva ili mobilne aplikacije Raiffeisen banke. Podizanje novca je još brže i jednostavnije – u nekoj od ekspozitura banke ili na nekom od novih višenamenskih uređaja Raiffeisen banke, 24 časa dnevno, bez korišćenja kartice!

Uvođenjem ovih savremenih bankarskih usluga, Raiffeisen banka želi da unapredi kvalitet ponude i potvrdi svoju lidersku poziciju kad je reč o uvođenju tehnoloških inovacija. Za sada je višenamenski bankomat dostupan u renoviranim poslovnicama u Beogradu i nekoliko gradova u Srbiji, a plan je da u narednih nekoliko godina sve filijale u mreži Raiffeisen banke klijentima ponude ovu jedinstvenu uslugu.

Podelite ovaj tekst: