Ralu Srbija obnovila vozni park

Na svečanoj primopredaji, održanoj 27. oktobra u prostorijama MAN Importer Srbija, kompaniji RALU Srbija uručena su 32 nova MAN TGX tegljača ekološke klase Euro 6

Cela RALU Grupa kupila je ukupno 90 najmodernijih tegljača ukupne vrednosti 6,5 miliona evra, što ujedno predstavlja jednu od najvećih transakcija ovog tipa u regionu. Veći deo voznog parka obnovljen je nakon samo četiri godine, po uzoru na najviše evropske standarde upravljanja voznim parkovima.

– RALU Srbija od početka poslovanja veliku pažnju poklanja kvalitetu kako infrastrukture, tako i svih procesa. Transportni deo poslovanja smo razvili do vrlo visokog nivoa, a najnovija kupovina MAN-ovih vozila za nas kao i za naše klijente znači da kontinuirano unapređujemo naš vrlo visoki standard poslovanja – rekao je Vladimir Milosavljević, direktor RALU Srbija.

MAN TGX vozila ekološke klase 6 predstavljaju poslednju seriju MAN-ovih tegljača koji su opremljeni najmodernijim uređajima za komunikaciju i praćenje radnih parametara vozila, stanja i temperature robe, i povezani su satelitskim sistemom za praćenje.

RALU Srbija osnovana je 2010. godine i deo je RALU logistike, regionalne logističke kompanije. RALU Srbija ima 81 zaposlenog, a sa 55 najmodernijih tegljača poslovanje obavlja na celom području Evrope i u Rusiji. Grupa ima više od 300 zaposlenih i 190 vozila.

Podelite ovaj tekst: