Lokalac na internetu 2024: Nova kolekcija za nove pobede

Lokalac na internetu je projekat pod okriljem Fondacije „Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) koji podržava omladinu u svojim dostignućima, okuplja loklanu internet zajednicu, a sam projekat je u protekloj godini zabeležio impresivne rezultate.

Trenutno je u prodaji najnovija Lokalac kolekcija, koja ne samo da nudi autentičan i zanimljiv dizajn, već nastavlja svoju posvećenost podsticanju obrazovanja i digitalizacije u Srbiji.

Registar nacionalnog internet domena Srbije  jedan je od važnih pokretača obrazovnih i digitalnih inicijativa širom Srbije, a time što je deo ove Fondacije, projekat Lokalac je osnažen da značajno doprinese ovim primerima. Prošle godine, zahvaljujući svima onima koji veruju u ovaj brend, donirali smo Centru za mlade talente ,,Nikola Tesla’’ sredstva od kojih su obezbeđene kotizacije za učešće na međunarodnnim takmičenjima, a učenici su doneli čak 27 medalja u Srbiju, pokazujući ogroman potencijal i talenat naše omladine.

Od samog početka RNIDS-ov partner na projektu je brend DechkoTzar. Oni su zaduženi i za kreiranje nove jedinstvene kolekcije koja odražava duh i ciljeve ove inicijative. Ova kolekcija na autentičan način predstavlja našu zajednicu i simbolizuje podršku obrazovanju i digitalnom rastu.

Nadovezujući se na dosadašnje uspehe, Lokalac ove godine usmerava sredstva i podršku Matematičkoj gimnaziji. Poznata po svojoj izvrsnosti, ova institucija je dosledno negovala neke od najsjajnijih umova u zemlji. Sredstva prikupljena prodajom Lokalac proizvoda biće usmerena da pomognu ovim učenicima da učestvuju na međunarodnim takmičenjima, unaprede svoja dostignuća i plasiraju našu zemlju na svetsku scenu znanja i nauke.

Nova kolekcija sadrži pet novih i drugačijih dizajn rešenja, a asortiman uključuje majice za odrasle, cegere, šolje, čarape i peškir za plažu.

Kupovinom ovih proizvoda ne dobijate samo komad odeće ili aksesoar već ulažete u budućnost mladih talenata koji će pokretati sledeći talas naučnog napretka u Srbiji. Zato je važno da napravimo razliku zajedno i pružimo dobar primer!

Locally grown, globally known je parola od koje je sve počelo, a koja odražava stav da je ispravno birati lokalno – nacionalni domen, proizvode lokalnih proizvođača… Lokalac doprinosi razvoju lokalne zajednice i pravih vrednosti i ulaže u mlade talente koji svojim znanjem postižu svetska dostignuća. Zajedno pravimo razliku za društvo u kom živimo.

Istražite novu Lokalac kolekciju na Lokalac.rs i DechkoTzar webshop-u i radnjama. Takođe, pratite Lokalac na društvenim mrežama i pročitajte priče o doprinosima koji prave razliku.

Podelite ovaj tekst:

Vesti

Kursna lista

15 godina sa vama

https://www.nirapress.com/wp-content/uploads/2016/01/biznis-magazin.jpg

BRANIMIR JOVANOVIĆ: Motori rasta u 2022. biće Kina, Amerika i EU

Inflacija je trenutno verovatno najveća nepoznanica u globalnoj ekonomiji. Početkom ove godine je po...

Read More

UVOD U BIZNIS: Varljiva 2022. godina, a i ostale

Sa koliko smo samo optimizma ulazili u 2021. godinu, ceo svet, pa i naš deo Evrope?! A tek mi?! Srbi...

Read More

DA LI SU SE DŽEK DORSI I TVITER RASTALI PRERANO ILI PREKASNO: Cvrkut o cvrkutu

Vest godine iz esnafa tehnoloških kompanija kojima je tokom minulih 12 meseci posvećivana pažnja već...

Read More
https://www.nirapress.com/wp-content/uploads/2016/01/ekonometar.jpg

ПРЕДУЗЕТНИЧКИ ИЗАЗОВИ ЧЕТИРИ ТУРИСТИЧКА ВОДИЧА: „Црна овца“ и 120 тона сладоледа

Пре шест година су Зоран Јевтовић и његова три пријатеља започели посао којим се никада раније нису...

Read More

УПОЗОРЕЊА КЛИМАТОЛОГА И УЛОГА СЕКТОРА МСП: Берлин као Рим, а Шпанија као Јужна Сахара?

Ситуација је критична – гласила је једна од порука професорке, климатолога Лучке Кајфеж Богатај са У...

Read More

БЕТА–КОРН: Најекономичнији огрев расте на њиви

Пелети од сламе све су популарније гориво међу потрошачима. Главне препреке већoj производњи овог ог...

Read More