Rok za kokurs „Pokreni se za posao“ produžen do 28. februara

Rok za prijavu na konkurs „Pokreni se za posao”, kојi pоmаžе pоkrеtаnjе i unapređenje mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe, produžen je do 28. februara zbog velikog interesovanja građana.

Na osnovu brojnih molbi zainteresovanih kandidata, nevladina organizacija ENECA, koja realizuje program uz podršku kompanije Filip Moris, omogućila je produžetak roka za prijavu na konkurs.

Ukoliko imate dobru i kreativnu poslovnu ideju u koju verujete, ali vam je potreban dodatni podstrek, pozivamo vas da iskoristite ovu mogućnost.

Značaj i dobri rezultati konkursa, u proteklih sedam godina obezbedili su podršku velikog broja partnera. U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, u protekla tri meseca održano je oko 35 informativnih sesija za potencijalne korisnike u više od 30 gradova u Srbiji. Osmi ciklus programa ”Pokreni se za posao” će podržati još najmanje 100 dobrih preduzetničkih ideja širom Srbije. Više infоrmаciјa о kоnkursu, načinu prijavljivanja i formular prijave nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs

Podelite ovaj tekst: