S-Leasing i S-Rent organizovali ekskluzivnu test vožnju najnovijih BMW modela u okviru „Best of BMW” događaj

Kompanije S-Leasing i S-Rent su kao glavni i strateški partner BMW Srbija za svoje klijenorganizovale ekskluzivnu test vožnju najnovijih BMW modela na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK), u okviru „Best of BMW“ događaja.

Na četvorodnevnom događaju u organizaciji BMW Srbija su pretpremijerno predstavljeni BMW X6, prvi ikada BMW serije 8 Gran Coupe i potpuno novi model BMW Serije 1. Nakon predstavljanja novihvozila, posetioci su imali priliku da testiraju najnovije BMW M automobile na NAVAK stazi, kao i najnovije BMW x modele sa xDrive pogonom na off road poligonu, a ujedno i da isprobaju najluksuznija BMW vozila u vožnji na putu.

„Ovaj tip događaja je nesvakidašnja prilika za test najnovijih modela kompanije BMW, a poslednji put je u Srbiji organizovan 2012. godine. Naši klijenti su bili oduševljeni novim vozilima“, naglasio je Rastislav Drljić, direktor Direkcije prodaje u kompanijama S-Leasing i S-Rent.

BMW X6 je svojom prvom generacijom 2008. godine uveo na tržište potpuno novi segment sportskih aktivnih kupe vozila (SAC). Ovo je treća generacija ovog modela, a do sada je prodato više od 443 hiljade primeraka.

BMW Serije 8 Gran Coupe je najluksuzniji sportski auto koji je BMW ikada napravio, a koji postavlja nove standarde u segmentu luksuznih „Gran Coupe“ vozila.

BMW Serije 1 u svojoj najnovijoj, trećoj, generaciji po prvi put donosi pogon na prednjim točkovima zahvaljujući čemu u istim dimenzijama BMW Serije 1 ima više mesta na zadnjoj klupi i u gepeku. Odlikuju ga još efikasniji agregati i najsavremenija tehnologija.

Kompanije S-Leasing i S -Rent imaju odličnu dugogodišnju saradnju na polju finansiranja i obezbeđivanja najpovoljnijih uslova za kupovinu vozila, a ovo je samo jedan od brojnih događaja koji nas očekuju kada je saradnja sa BMW Srbija u pitanju.

Podelite ovaj tekst: