Sa Sberbankom za “10 dana do stana”

Sberbank je za građane Srbije, tokom aprila meseca, pripremila specijalnu ponudu stambenih kredita nazvanu “10 dana do stana”. Ključni faktor prilikom donošenja odluke o stambenom kreditu je brzina i jednostavnost procesa odobrenja, pa je u okviru ove akcije klijentima omogućeno da u najkraćem mogućem roku dođu do željenog stana ili kuće.

Iznos kredita kreće se od 5.000 do 500.000 eura uz period otplate do 360 meseci. U toku trajanja kampanje neće se obračunavati troškovi obrade kredita, a period odobrenja biće do 10 dana, od datuma podnošenja zahteva. Ovu izuzetno atraktivnu ponudu prati veoma povoljna kamatna stopa za stambene kredite, sa i bez Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita.

“Kroz svakodnevnu razmenu informacija sa klijentima dobijamo značajne uvide o njihovim realnim potrebama i težimo da kreiramo proizvode koji će ih u potpunosti zadovoljiti. Proleće je vreme novih početaka, i u tom duhu pripremili smo ponudu stambenih kredita koju prati brz proces odobrenja zahteva. Kada je dokumentacija, potrebna za apliciranje za kredit, u potpunosti u redu, stambeni kredit može biti odobren u roku od 10 dana. Ovo je izuzetno kratak rok, koji značajno ubrzava proces realizacije kupoprodajne transakcije klijenta. Verujemo da će naša ponuda biti primamljiva svima koji planiraju da tokom ovog proleća reše svoje stambeno pitanje. Na tom putu Sberbank Srbija biće pouzdan saradnik uz čiju pomoć i podršku će brže stići do cilja.” rekla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda Sberbanke.

Zahtev za stambeni kredit možete podneti u najbližoj ekspozituri Sberbanke ili putem online prijave na sajtu banke: www.sberbank.rs. Dodatne informacije pružiće vam naši bankarski savetnici, kako u ekspoziturama širom Srbije, tako i pozivom Kontakt centra na broj 19909.

Podelite ovaj tekst: