Sajam i konferencija – Belgrade Food Show 5. i 6. novembra u Beogradu

Belgrade Food Show, kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilika za susrete proizvođača hrane sa kupcima, održaće se u hotelu Kraun Plaza, 5. i 6. novembra u Beogradu.

Asocijacija za promociju srpske hrane organizuje događaj sa tendencijom da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Zainteresovani izlagači i posetioci mogu da se prijave na sajtu www.belgradefoodshow.rs

Događaj će okupiti domaće, ali i regionalne proizvođače, kupce i distributere visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Na skupu će učestvovati eminentni evropski i domaći stručnjaci i predstavnici kompanija, koji će predstaviti svetske i regionalne trendove i način poslovanja na različitim tržištima.

Prvog dana biće održana konferencija, panel diskusije i prezentacije. Stručnjaci će predstaviti novine, kao i mogućnosti za razvoj srpske prehrambene industrije ka novim tržištima.

Na Sajamu će drugog dana, pored skupa na kojem će biti predstavljeni primeri dobre prakse, izazovi i mogućnosti iz ugla kupaca i proizvođača, biti održani biznis sastanci (B2B) sa potencijalnim kupcima.

„Belgrade Food Show je dugo očekivana prilika za predstavnike industrije da steknu nova znanja i predstave jedinstvene proizvode. Ovo je prvi događaj ove vrste, a broj kompanija koje mogu da učestvuju je ograničen. Prednost imaju kompanije koje izvoze ili su spremne za izvoz viskokvalitetnih proizvoda od voća i povrća, inovativnih mlečnih proizvoda i premijum mesnih proizvoda“, rekao je Robert Čoban, predstavnik Asocijacije za promociju srpske hrane.

Inicijativu Asocijacije za promociju srpske hrane podržao je USAID Projekat za konkurentnu privredu.

Podelite ovaj tekst: