Sajam poslova i praksi na Saobraćajnom fakultetu

Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu u sredu, 20. marta, biće održan tradicionalni sajam poslova i praksi iz oblasti transporta i saobraćaja  predstaviti oko 30 vodećih internacionalnih i domaćih kompanija. Sajam predstavlјa jedinstvenu priliku da se studenti saobraćaja i drugih tehničkih delatnosti na jednom mestu bolјe upoznaju sa kompanijama koje su njihovi potencijalni poslodavci

Na Sajmu će se studentima predstaviti neke od najznačajnijih kompanija

Na Sajmu će se studentima predstaviti neke od najznačajnijih kompanija iz oblasti saobraćaja, transporta, telekomunikacija i logistike.

U okviru Sajma, studenti će imati priliku i da učestvuju u  radionicama i „studijama slučaja“ koje se tiču rešavanje stvarnih zadataka i problema u poslovanju, ali i da se u oprobaju upanel diskusijama i razgovorima za posao sa potencijalnim poslodavcima

Sajam organizuju Savez studenata Saobraćajnog fakulteta i Fakultet uz podršku Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Privredne komore Srbije.

Poslednjih nekoliko godina na Saobraćajnom fakultetu intenzivirane su aktivnosti koje imaju za cilј da studenti kroz razne projekte tokom studiranja što više sarađuju sa domaćom i međunarodnom naučnom i poslovnom zajednicom i tako stekli što više praktičnih znanja.

Saobraćajni fakultet edukuje studente koji stiču sveobuhvatna tehnička znanja i veštine iz železničkog, drumskog i gradskog saobraćaja i transporta, bezbednosti drumskog saobraćaja i transporta, logistike, vazdušnog i vodnog saobraćaja, telekomunikacionog i poštanskog saobraćaja, na tri nivoa studiranja. Nastavni proces se odvija kroz osnovne, master i doktorske akademske studije.

Podelite ovaj tekst: