Sajam računara, elektronike i kućnih aparata

Ce&Ha sajam, najveći regionalni sajam računara, elektronike i kućnih aparata, održaće se od 1. do 4. oktobra u halama 1 i 1a Beogradskog sajma. 

Više od 30.000 posetilaca iz Srbije i zemalja u regionu imaće priliku da po uzoru na najveće svetske manifestacije, CES u Las Vegasu, IFA u Berlinu i CeBit u Hanoveru, upozna tehnološke inovacije i sjajno se zabavi. Ce&Ha sajam pod sloganom “Skockan za posetioce” organizovan je na oko 5000 kvadrata izlagačkog i oko 1.000 kvadrata prostora za zabavu.

U najvećoj hali 1 Sajma više od 50 izlagača predstaviće najatraktivnije uređaje koji su svetsku promociju imali na IFA sajmu u Berlinu. Posetioci će moći da vide najsavremenije televizore ekrana velikih dijagonala, ravni i zakrivljeni, kao i 3D i 4K UHD TV formata. Biće i najnovijih mobilnih telefona, tableta i laptop računara. Pod okriljem Ce&Ha sajma predstaviće se i proizvođači kućnih aparata, najsavremenijih klima uređaja, bele tehnika, kao i aparata za negu tela. Kuvari i frizeri demonstriraće mogućnosti uređaja. Ce&Ha sajam će posetiocima približiti nauku i tehnologiju i podsticati kreativnost kod mladih. U hali 1a, na prostoru namenjenom edukaciji, oko 20 izlagača će promovisati nauku, ali i tehnološka dostignuća, poput 3D štampe. U saradnji sa Sekretarijatom za privredu Grada Beograda, organizovana je i poseta osnovaca i srednjoškolaca, nastavnika, koji će u prostoru namenjenom edukaciji moći da na interaktivan način da steknu nova znanja.

Podelite ovaj tekst: