Šampionski pehar Polјoprivrednog sajma nova potvrda najvišeg kvaliteta NISOTEC proizvoda

Brend NISOTEC kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara, kao i  11 zlatnih medalјa, od čega šest velikih zlatnih medalјa, Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu

Miroslav Peričevič, direktor proizvodnje Departmana maziva NIS-a (u sredini)

Ova najviša priznanja, o kojima odlučuje stručna komisija Polјoprivrednog sajma, predstavlјaju još jednu potvrdu kontinuiranog vrhunskog kvaliteta proizvoda NISOTEC palete ulјa i maziva. Priznanja su dodelјena na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“, događaju koji okuplјa nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.

Ocena kvaliteta proizvoda i usluga od izuzetnog je značaja kako za sajamsku manifestaciju, tako i za izlagače i korisnike njihovih proizvoda i usluga, jer se time najbolјim preduzetnicima iskazuje čast, a dodelom pehara i medalјa za kvalitet proizvoda ukazuju se posebna priznanja za pokazane rezultate.  Najsjajnija odličja za kvalitet brenda NISOTEC kompanija NIS dobila je na osnovu dugogodišnjeg poverenja svojih potrošača, što je potvrđeno i mišlјenjem stručne komisije.

U ime kompanije NIS veliki šampionski pehar i nagrade primio je Miroslav Peričević, direktor proizvodnje Departmana maziva, koji je ovim povodom izjavio:

Nagrađeni na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

„Proizvodi NISOTEC palete koja sadrži više od 170 vrsta ulјa i maziva i 500 različitih artikala poseduju odobrenja najpoznatnijih proizvođača motornih vozila, čime se dodatno potvrđuje pouzdanost i visok kvalitet najpoznatijeg NIS-ovog ulјnog brenda. Potvrda kvaliteta NISOTEC ulјa i maziva ogleda se i u činjenici da su se naši proizvodi do sada okitili sa više od 50 medalјa za kvalitet. Zahvalјujući konstantnom unapređenju proizvodnje, kao i primeni inovativnih rešenja  u svim biznis procesima,  usmereni smo na jačanje liderske pozicije na domaćem tržištu,  kao i na širenje  na Balkanu gde je NISOTEC jedan od deset najprodavanijih brendova“, rekao je Peričević.

NISOTEC proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulјa. Upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolјa zaštita motora od korozije. NISOTEC  proizvodi se osim na domaćem tržištu prodaju i u zemlјama regiona: Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Albaniji.

Podelite ovaj tekst: