Šansa za startap firme – Prijava za međunarodni OTP akcelerator program

Tokom prvih meseci iduće godine, mađarska OTP banka, vlasnica OTP banke Srbija i Vojvođanske banke, pokreće svoj drugi međunarodni akcelerator program, a do kraja novembra prima prijave startap i skejlap kompanija u fazi rasta. Kompanije koje budu učestvovale u tromesečnom programu imaće priliku da unaprede svoja rešenja kroz partnerstva sa bankom, uz podršku direktora OTP banke, viših stručnjaka, i renomiranih partnera. Zainteresovani prijave mogu da podnesu do 30. novembra.

Zainteresovani prijave mogu da podnesu do 30. novembra

OTP banka je svoj drugi poziv startap kompanijama uputila 17. oktobra 2018. godine. OTP banka traži startap i skejlap kompanije sa proizvodima već uklopljenim na tržištu („product-market fit”), koje će imati priliku da testiraju integraciju svojih proizvoda ili usluga sa tehnologijom Banke, kao i da potvrde podobnost svojih proizvoda na tržištu.

Mentorstvo ključnih donosioca odluka i viših stručnjaka Banke, široka mreža partnera i radionice, pružaće podršku startapovima kroz ceo proces implementacije.

OTP Startap Program traži startap kompanije iz sledećih 5+1 oblasti: Napredni alat za podatke i analitiku, Korisničko iskustvo i pružanje usluge, Interna efikasnost, Otvoreno bankarstvo i bezbednost, Inovacije proizvoda i Disruptivna bankarska rešenja koja se ne uklapaju u gore navedene kategorije.

Učesnici programa biraće se kroz tri kruga. Za početak, startap kompanije treba da popune onlajn formular za prijavu. Tim programa će kontinuirano razmatrati prijave i pozvati izabrane startapove na video intervju. Najperspektivniji startapovi učestvovaće u dvodnevnom selekcionom kampu u Budimpešti tokom januara 2019. godine, gde će im se pružiti mnoštvo prilika za umrežavanje kao i za upoznavanje potencijalnih OTP sponzora i mentora. Tromesečni period akceleracije trajaće od marta do maja i ne zahteva premeštanje u Budimpeštu.

Vrhunac programa je takozvani Demo dan koji će se održati u maju 2019. godine, a tokom kojeg će učesnici programa prikazivati svoja dostignuća direktorima OTP banke, odabranim investitorima i stručnjacima za inovacije iz mađarskih i međunarodnih korporativnih partnera OTP-a.

Startap program OTP banke je besplatan akcelerator program bez kapitala. Prijave iz celog sveta su dobrodošle. Više informacija o programu ima na www.otpstartup.com.

Podelite ovaj tekst: