Saradnja bonitetno izvrsnih kompanija

Analitičko-bonitetna kuća Bisnode Srbija u saradnji sa opštinom Voždovac organizuje 5. decembra  u Skupštinskoj sali Gradske opštine Voždovac, poslovni susret, posvećen bonitetno izvrsnim kompanijama, kao najznačajnijim akterima razvoja privrede na ovoj opštini

Vodeći evropski ponuđač poslovnih informacija i analitičkih rešenja

Ovo je jedinstvena prilika da se predstave rezultati poslovanja sa posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije, ali i da damo svoj doprinos u povezivanju javnog i privatnog sektora. Verujemo da je podrška institucija nadležnih za razvoj privrede Bisnode poslovnim susretima pokazatelj njihove želje za saradnjom i otvorenosti ka tom dijalogu.

Deo najuspešnijih kompanija će preuzeti i sertifikat bonitetne izvrsnosti, zasluženu potvrdu izvrsnog i kvalitetnog rada preduzeća, koja će ih označiti kao odgovorne i poželjne poslovne partnere, ne samo u domaćoj poslovnoj javnosti, već i na tržištu Evropske unije. Takođe će se gostima obratiti i Bojan Bojić, savetnik u Kabinetu predsednika opštine.

A koliko su značajne bonitetno izvrsne kompanije za Srbiju najbolje govori činjenica da, iako ih je 24,03 odsto od ukupnog broja kompanija koje su predale završne račune, njihov udeo u ukupnim prihodima države je 69,01 odsto, u ukupnoj dobiti 98,64 odsto a zapošljavaju 58,87 odsto od ukupno zaposlenih u Srbiji.

Od ukupnog broja registrovanih kompanija na opštini Voždovac 6,96 odsto je bonitetno izvrsnih, a one učestvuju u ukupnom prihodu sa 71,43 odsto, i u ukupnoj dobiti sa 82,31 odsto i zapošljavaju 68,01 odsto od ukupno zaposlenih.

Na ovom LINKU možete proveriti da li vaše preduzeće zadovoljava kriterijume za sertifikat.

Bisnode organizuje ovakve skupove kao najvažnijeg generatora razvoja koji stvara preduslove za društveni napredak, kroz promociju dobrih, zdravih kompanija uključujući institucije koje su polazište za razvoj privrede za koju su nadležni.

Podelite ovaj tekst: