Saradnja Ekonomskog fakulteta i Deleza Srbija

Ekonomski fakultet u Beogradu je za kompaniju Delez Srbija kreirao program za razvoj kadrova iz oblasti trgovine, koji je do sada završilo više od 500 menadžera

Jelena Vuković i Branislav Boričić

”Ekonomski fakultet u Beogradu je za kompaniju Delez Srbija, sa kojom ima uspešnu dugogodišnju saradnju, kreirao program za razvoj kadrova iz oblasti trgovine, koji je do sada završilo više od 500 menadžera ovog trgovinskog lanca”, rekao je Branislav Boričić, dekan tog fakulteta, 29. marta na skupu na fakultetu.

On je istakao da je ova saradnja jedan od primera uspešne saradnje akademskog i privrednog sektora na kojem su sumirani rezultati dosadašnje saradnje obrazovnih ustanova sa privatnim trgovinskim kompanijama.

Nivo znanja koja su važna za upravlјanje maloprodajnim objektima, unapređen u proseku za oko 50 odsto, pokazali su rezultati analize razvojnog programa Ekonomskog fakulteta za rukovodioce u maloprodajnim prodavnicama kompanije Delez Srbija.

„Ponosni smo na petogodišnu saradnju koju imamo sa Ekonomskim fakultetom. Konstantno ulažemo u naše kadrove, a veliki broj naših saradnika je upravo ovde stekao dragocena znanja neophodna za dobro obavlјanje posla. Trudimo se da budemo, ne samo dobar poslodavac, vec i pouzdan partner svim obrazovnim instituacijama i da zajedno sa njima omogućimo da naša kompanija bude još bolјe mesto za rad našim kolegama”, istakla je Jelena Vuković, direktor za upravlјanje talentima, razvoj zaposlenih i organizacioni dizajn.

Podelite ovaj tekst: